Aften Bistro
Forretter
Carpaccio
Carpaccio marineret i rødvin & krydderier.
Serveret med vagtelæg, trøffelmayonnaise & pastinakchips
kr. 130,-
Vinanbefaling: Les Rafeliere - Pinot Noir glas kr. 95,-
Burrata
Frisk cremet burrata med cherrytomater & basilikum
kr. 99,-
Vinanbefaling: Neiss Heiligenkirche – Riesling glas kr. 105,-
Hummersuppe
Cremet hummersuppe på karry, tomat, rød peber, fløde & en anelse tabasco sauce. Dertil friske jomfruhummerhaler
kr. 136,-
Vinanbefaling: Chateau de la Maltroye - Bourgogne Chardonnay
glas kr. 105,-
Salater
Chevre Chaud
Gylden stegt gedeost på sprød salat med syltede tyttebær, hvidvin-honningmarinerede valnødder & hindbær balsamico
kr. 148,-
Vinanbefaling: Neiss Heiligenkirche – Riesling glas kr. 105,-
Cæsar salat
Stegt kyllingebryst, bacon, romainesalat, hjemmelavet cæsardressing, sprøde croutoner & Parmesan
kr. 155,-
Vinanbefaling: Les Rafeliere – Sauvignon Blanc glas kr. 95,-
Pasta
Ragu
Fettuccine pasta med langtidsbraiseret oksehale, mør kalveskank & italiensk Pancetta toppet med Parmesan
kr. 189,-
Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese
glas kr. 105,-
Ravioli au Canard
Ravioli med confiteret and & trøffel. Cremet hvidvinssauce med sauteret spinat. Toppet med parmesan
kr. 196,-
Vinanbefaling: Neiss - Spätburgunder glas kr. 105,-
Burger
Briochebolle smurt med mayonnaise, saftig oksebøf af dry-aged
amerikansk kvæg. Toppet med vesterhavsost, sprød salat, tomatchutney
samt hjemmesyltede rødløg & syltede agurker.
Serveret med sprøde gyldne pommes frites & røget chili mayonnaise
kr. 159,-
Vinanbefaling: Neiss – Cabernet That’s Neiss glas kr. 95,-
Hovedretter
Moules Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde, Pernod & friske urter.
Serveres med sprøde gyldne pommes frites
kr. 145,-
Vinanbefaling: Chateau de la Maltroye - Bourgogne Chardonnay
glas kr. 105,-
Steak frites
Højrebsfilet tilberedt medium.
Serveres med gyldne sprøde pommes frites & frisk salat med vinaigrette
kr. 229,-
Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese
glas kr. 105,-
Oksemørbrad
Grillet newzealandsk oksemørbrad.
Serveres med sprøde gyldne pommes frites & hjemmelavet Bearnaisesauce eller Parmesansauce
150g. kr. 288,- 300g. kr. 458,-
Sideorders
Sauterede friske svampe
Stegte friske grøntsager
Frisk salat med vinaigrette
Stegt foie gras
per stk. kr. 45,-
Dessert
Cheesecake
Klassisk hjemmelavet Cheesecake serveret med citron-mynte knas
kr. 75,-
Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-
Tiramisu
Klassisk som den italienske mamma laver den
kr. 75,-
Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-
Chokoladefondant
Chokoladekage med blødende hjerte. Serveres med vaniljeis
kr. 105,-
Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-
Crème Brûlée
Klassisk Crème Brûlée
kr. 95,-
Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-
Tre retters menu
Forret
Ballotine de Volaille
Dansk gårdkylling fyldt med smørstegte svampe & foie gras.
Ved siden hjemmelavet æblechutney med varme krydderier & Pinjekerne
Vinanbefaling: Vouvray - Cuvée De Silex - Charles Lesaffre glas kr. 95,-
Hovedret
Filet Mignon
Krydderurter panko paneret Filet Mignon. Serveres med hvide og grønne asparges, soltørrede cherrytomater, sukkerærtepuré & sherry jus
Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese
glas kr. 105,-
Dessert
Mille feuille
Butterdejslagkage med vaniljecrème pâtissière, limemarinerede jordbær & toppet med marengs
Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-