Scroll to top

Aften Bistro

Forretter

Carpaccio

Carpaccio marineret i rødvin & krydderier.
Serveret med vagtelæg, trøffelmayonnaise & pastinakchips
kr. 130,-

Vinanbefaling: Les Rafeliere - Pinot Noir glas kr. 95,-

Burrata

Frisk cremet burrata med cherrytomater & basilikum
kr. 99,-

Vinanbefaling: Neiss Heiligenkirche – Riesling glas kr. 105,-

Hummersuppe

Cremet hummersuppe på karry, tomat, rød peber, fløde & en anelse tabasco sauce. Dertil friske jomfruhummerhaler
kr. 136,-

Vinanbefaling: Chateau de la Maltroye - Bourgogne Chardonnay glas kr. 105,-

Salater

Chevre Chaud

Gylden stegt gedeost på sprød salat med syltede tyttebær, hvidvin-honningmarinerede valnødder & hindbær balsamico
kr. 148,-

Vinanbefaling: Neiss Heiligenkirche – Riesling glas kr. 105,-

Cæsar salat

Stegt kyllingebryst, bacon, romainesalat, hjemmelavet cæsardressing, sprøde croutoner & Parmesan
kr. 155,-

Vinanbefaling: Les Rafeliere – Sauvignon Blanc glas kr. 95,-

Pasta

Ragu

Fettuccine pasta med langtidsbraiseret oksehale, mør kalveskank & italiensk Pancetta toppet med Parmesan
kr. 189,-

Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese glas kr. 105,-

Ravioli au Canard

Ravioli med confiteret and & trøffel. Cremet hvidvinssauce med sauteret spinat. Toppet med parmesan
kr. 196,-

Vinanbefaling: Neiss - Spätburgunder glas kr. 105,-

Burger

Briochebolle smurt med mayonnaise, saftig oksebøf af dry-aged amerikansk kvæg. Toppet med vesterhavsost, sprød salat, tomatchutney samt hjemmesyltede rødløg & syltede agurker.

Serveret med sprøde gyldne pommes frites & røget chili mayonnaise
kr. 159,-

Vinanbefaling: Neiss – Cabernet That’s Neiss glas kr. 95,-

Hovedretter

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde, Pernod & friske urter.
Serveres med sprøde gyldne pommes frites
kr. 145,-

Vinanbefaling: Chateau de la Maltroye - Bourgogne Chardonnay glas kr. 105,-

Steak frites

Højrebsfilet tilberedt medium.
Serveres med gyldne sprøde pommes frites & frisk salat med vinaigrette
kr. 229,-

Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese glas kr. 105,-

Oksemørbrad

Grillet newzealandsk oksemørbrad.
Serveres med sprøde gyldne pommes frites & hjemmelavet Bearnaisesauce eller Parmesansauce
150g. kr. 288,-   300g. kr. 458,-

Sideorders

Sauterede friske svampe
Stegte friske grøntsager
Frisk salat med vinaigrette
Stegt foie gras
per stk. kr. 45,-

Dessert

Cheesecake

Klassisk hjemmelavet Cheesecake serveret med citron-mynte knas
kr. 75,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

Tiramisu

Klassisk som den italienske mamma laver den
kr. 75,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

Chokoladefondant

Chokoladekage med blødende hjerte. Serveres med vaniljeis
kr. 105,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

Crème Brûlée

Klassisk Crème Brûlée
kr. 95,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

Tre retters menu

Forret

Ballotine de Volaille
Dansk gårdkylling fyldt med smørstegte svampe & foie gras. Ved siden hjemmelavet æblechutney med varme krydderier & Pinjekerne

Vinanbefaling: Vouvray - Cuvée De Silex - Charles Lesaffre glas kr. 95,-

Hovedret

Filet Mignon
Krydderurter panko paneret Filet Mignon. Serveres med hvide og grønne asparges, soltørrede cherrytomater, sukkerærtepuré & sherry jus

Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese glas kr. 105,-

Dessert

Mille feuille
Butterdejslagkage med vaniljecrème pâtissière, limemarinerede jordbær & toppet med marengs

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

kr. 350,-