Scroll to top

Aften Bistro

Tapas

Luksus Tapas

Tre slags charcuteri, hjemmelavet tunmousse, skønne pateer samt tre dejlige oste.
Det hele anrettes med brød & lækkert tilbehør fra diverse syltekrukker.
1 pers. kr. 265,-     2 pers. kr. 385,-

Standard Tapas

Tre slags charcuteri & to forskellige oste.
Hertil brød og lækkert tilbehør fra diverse syltekrukker.
1 pers. kr. 175,-     2 pers. kr. 225,-

Forretter

Vitello tonnato

Rosastegt kalvemørbrad & tunsteak med lime mayonnaise & purløg.
Toppet med saltet kapers
kr. 133,-

Vinanbefaling: Les Rafeliere - Pinot Noir glas kr. 95,-

Burrata

Frisk cremet burrata med cherrytomater & basilikum
kr. 99,-

Vinanbefaling: Neiss Heiligenkirche – Riesling glas kr. 105,-

Hummersuppe

Cremet hummersuppe på karry, tomat, rød peber, fløde & en anelse tabasco sauce. Dertil friske jomfruhummerhaler
kr. 136,-

Vinanbefaling: Chateau de la Maltroye - Bourgogne Chardonnay glas kr. 105,-

Pasta

Ragu

Fettuccine pasta med langtidsbraiseret oksehale, mør kalveskank & italiensk Pancetta toppet med Parmesan
kr. 210,-

Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese glas kr. 105,-

Ravioli

Med cremet ricotta fyld. Serveres med spinat-ricottasauce & friske cherrytomater.
Toppet med basilikum
kr. 186,-

Vinanbefaling: Neiss - Spätburgunder glas kr. 105,-

Tortellini panna e prosciutto

Tortellini med skinke.
Serveret i Parmesan flødesauce & friskrevet Pecorino ost
kr. 164,-

Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese glas kr. 105,-

Formaggio di capra

Frisk tagliatelle pasta med stegt gedeost og ristet pinjekerne.
Serveret med en sauce på honning, mascarpone & fløde.
Toppet med knuste hasselnødder
kr. 186,-

Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese glas kr. 105,-

Burger

Briochebolle smurt med aioli, saftig oksebøf af dry-aged amerikansk kvæg.
Toppet med mozzarella-cheddar, sprød salat, løgringe & syltede marineret agurker.
Serveret med sprøde gyldne pommes frites & røget chili mayonnaise
kr. 169,-

Vinanbefaling: Neiss – Cabernet That’s Neiss glas kr. 95,-

Salater

Chevre Chaud

Gylden stegt gedeost på sprød salat med syltede tyttebær, hvidvin-honningmarinerede valnødder & hindbær balsamico
kr. 169,-

Vinanbefaling: Neiss Heiligenkirche – Riesling glas kr. 105,-

Cæsar salat

Stegt kyllingebryst, bacon, romainesalat, hjemmelavet cæsardressing, sprøde croutoner & Parmesan
kr. 159,-

Vinanbefaling: Les Rafeliere – Sauvignon Blanc glas kr. 95,-

Hovedretter

Steak frites

Sirloin tilberedt medium.
Serveres med gyldne sprøde pommes frites & frisk salat med vinaigrette
kr. 249,-

Vinanbefaling: La Spinetta Rosso Il Nero Di Casanova – Sangiovese glas kr. 105,-

Oksemørbrad

Grillet newzealandsk oksemørbrad.
Serveres med sprøde gyldne pommes frites & hjemmelavet Bearnaisesauce eller Parmesansauce
200g. kr. 418,-

Sideorders

Sauterede friske svampe
Stegte friske grøntsager
Frisk salat med vinaigrette
Stegt foie gras
per stk. kr. 55,-

Tre Retters Julemenu

Serveres hver Fredag & Lørdag kl. 17.00 - 22.00

Forret

Laksemosaik med limemayonnaise & confiteret porre

Vinanbefaling: Château Haut-Pougnan Blanc - Entre-Deux-Mers 2020
Glas kr. 95,-

Hovedret

Stegt andebryst med pigeonæble, kartoffelfondant & rødvins-appelsinsauce

Vinanbefaling: Jeanne Gaillard - Syrah Collines Rhodaniennes Terres de Mandrin 2019
Glas kr. 99,-

Dessert

Risalamande cheesecake med Disaronno likør & kirsebær coulis

Vinanbefaling: Manoel D. Pocas Junior - Colheita Port Coroa de Rei 2007
Glas kr. 85,-

kr. 395,-

Dessert

Cheesecake

Klassisk hjemmelavet Cheesecake serveret med citron-mynte knas
kr. 75,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

Tiramisu

Klassisk som den italienske mamma laver den
kr. 75,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

Chokoladefondant

Chokoladekage med blødende hjerte.
Serveres med vaniljeis
kr. 115,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-

Crème Brûlée

Klassisk Crème Brûlée
kr. 115,-

Vinanbefaling: Blackett Tawny - Portvin glas kr. 75,-